Fudbalska reprezentacija Argentine završila je grupu "C" kao prvoplasirana ekipa, uprkos velikom kiksu i porazu od Saudijske Arabije u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru. 

Nakon lošeg početka turnira i neočekivanog poraza od Saudijaca (2:1), "gaučosi" su uspeli da upišu dve rutinske pobede protiv objektivno jačih ekipa od Saudijske Arabije. Prvo je 2:0 pobeđena selekcija Meksika, a juče je istim rezultatom savladana i ekipa Poljske.

Argentinci se kao prvi iz grupe "C" u osmini finala sastaju sa Australijom, drugoplasiranom ekipom iz grupe "D".

Standings provided by Sofascore

Nakon prve utakmice, mnogi navijači Argentine bili su šokirani pa i zabrinuti za prolaz u narednu fazu takmičenja. Ipak, utakmica protiv Meksika pokazala je da je taj poraz bio samo veliki kiks. 

Temperamentni Južnoamerikanci znali su da proslave pobedu svojih miljenika. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz Buenos Ajresa, tokom proslave pogotka Lionela Mesija koji je doneo vođstvo "gaučosima" protiv Meksika.

Foto: Profimedia

 

Sada su se na društvenim mrežama pojavili novi snimci slavlja Argentinaca. Navijačice iz Južne Amerike poznate su kao veoma strastvene za fudbalom, a jedna plavokosa navijačica je otišla korak dalje. Naime, nakon pobede nad Meksikom u susretu odigranom pre nekoliko dana, ona je u jednom lokalnom kafuću "počastila" prisutne podizanjem majice.

Nakon navijanja i velike podrške reprezentaciji, ona je skinula majicu i pokazala je bujne grudi i na taj način je proslavila pobedu protiv velikog rivala.

Snimak ove proslave pobede možete pogledati na ovom linku

Oduševljenje je bilo ogromno i njen potez je ostatak kafane pozdravio ovacijama. Ipak, bilo je i onih koji su imali loše namere, ali ih je plava devojka sprečila u tome. 

Reprezentacija Argentine naredni meč na Mundijalu igra u subotu, 3. decembra od 20.00 časova protiv selekcije Australija.

BONUS GALERIJA: Navijačice na otvaranju Svetskog prvenstva u Kataru

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".