Фудбалска репрезентација Аргентине завршила је групу "Ц" као првопласирана екипа, упркос великом киксу и поразу од Саудијске Арабије у првом колу Светског првенства у Катару. 

Након лошег почетка турнира и неочекиваног пораза од Саудијаца (2:1), "гаучоси" су успели да упишу две рутинске победе против објективно јачих екипа од Саудијске Арабије. Прво је 2:0 побеђена селекција Мексика, а јуче је истим резултатом савладана и екипа Пољске.

Аргентинци се као први из групе "Ц" у осмини финала састају са Аустралијом, другопласираном екипом из групе "Д".

Standings provided by Sofascore

Након прве утакмице, многи навијачи Аргентине били су шокирани па и забринути за пролаз у наредну фазу такмичења. Ипак, утакмица против Мексика показала је да је тај пораз био само велики кикс. 

Темпераментни Јужноамериканци знали су да прославе победу својих миљеника. На друштвеним мрежама појавили су се снимци из Буенос Ајреса, током прославе поготка Лионела Месија који је донео вођство "гаучосима" против Мексика.

Фото: Профимедиа

 

Сада су се на друштвеним мрежама појавили нови снимци славља Аргентинаца. Навијачице из Јужне Америке познате су као веома страствене за фудбалом, а једна плавокоса навијачица је отишла корак даље. Наиме, након победе над Мексиком у сусрету одиграном пре неколико дана, она је у једном локалном кафућу "почастила" присутне подизањем мајице.

Након навијања и велике подршке репрезентацији, она је скинула мајицу и показала је бујне груди и на тај начин је прославила победу против великог ривала.

Снимак ове прославе победе можете погледати на овом линку

Одушевљење је било огромно и њен потез је остатак кафане поздравио овацијама. Ипак, било је и оних који су имали лоше намере, али их је плава девојка спречила у томе. 

Репрезентација Аргентине наредни меч на Мундијалу игра у суботу, 3. децембра од 20.00 часова против селекције Аустралија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Навијачице на отварању Светског првенства у Катару

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".