Dušan Vlahović je prvi upitan o tračevima unutar tima.

– Jako mi je žao što moram da počnem o ovome. Suvišno je reći, ali moram da reagujem jer se radi o meni. Te stvari su ozbiljne gluposti i nebuloze, to rade ljudi kojima je dosadno i nemaju šta da rade jer su iskomplesirani, ljuti i frustrirani. Rade protiv interesa reprezentacije, ali mi smo ujedinjeni. Ništa se nije promenilo, a želim da zaštitim integritet imena i braniću se pravno i zakonski. Nikad se nisam oglašavamo, ali moram da reagujem.

Pričao je o spremi, s obzirom na to da je propustio meč sa Kamerunom usled problema sa povredom.

– Osećam se dobro, mnogo bolje i spremno. Na selektoru je da odluči da li ću da igram.

– Imamo podršku, narodu je puno značilo i videlo se i osetilo u vazduhu da veruje u nas. Mundijal smo počeli sa bodom, ali smo znali da će odlučiti meč sa Švajcarskom. Živimo za ovaj momenat i ne preostaje nam ništa nego da pobedimo, možemo da obećamo da ćemo dati više nego što možemo. Neka nas pobede ako su bolji, ali verujem u nas.

Foto: Nebojša Paraušić

 

– Odakle ide ja ne znam, ali znam da je stiglo do nas. Pišu se neistine i laži, to nije u redu, ne bih objašnjavao puno, već samo da zaštitim ime i prezime. Stavio sam tačku i ne bih 

– Nije nastao problem između mene i selektora. Uvek sam spreman, pa makar i sa povredom, ali moram da se stavim u službu ekipe. 

– Igramo fudbal, ovde smo na Mundijalu i to je najveća čast. Nema ništa bolje i lepše od toga, svima bi nam značio prolaz, celoj naciji. Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".