Strelac oba pogotka na meču bio je napadač Totenhema Rišarlison koji je srušio snove srpske javnosti o mogućem podvigu protiv "karioka". 

Reprezentacija Srbije izgledala je stabilno i jako dobro u prvom poluvremenu, međutim u drugom delu igre su je fudbaleri Brazila potpuno nadigrali. 

Popularne "karioke" su odmah na početku drugog dela igre imale gol šansu nakon kiksa Nemanje Gudelja, ali golman Srbije Vanja Milinković-Savić bio je na visini zadatka i sačuvao je mrežu svog gola. 

U 62. minutu meča Rišarlison je uspeo da probije otpor "orlova" i postigne pogodak za 1:0. On se najbolje snašao nakon odbitka koji je nastao posle odbrane srpskog golmana i uspeo da pogodi nebranjenu mrežu sa svega par metara.

Foto: Tanjug/AP

 

Isti igrač je bio strelac i desetak minuta kasnije i spektakularnim golom je stavio tačku na ovu utakmicu. Fudbaler Totenhema se našao potpuno sam u kaznenom prostoru Srbije i postigao je zaista efektan pogodak polumakazicama. 

Zasluženo je proglašen za igrača utakmice, a sada se oglasio i na društvenim mrežama gde je podelio zanimljiv video snimak iz trening kampa. 

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, kako se vidi na snimku nastalom pre samo nekoliko dana, Rišarlison je na treninzima uvežbavao polumakazice kojim je na kraju i matirao golmana Srbije Vanju Milinković-Savića.

- Vežba je vežba, a utakmica je utakmica - napisao je popularni Riša citirajući stihove pesme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richarlison (@richarlison)

Fudbaleri Srbije narednu utakmicu igraju u ponedeljak, 28. novembra, od 11.00 časova protiv selekcije Kameruna, dok će Brazilci odmeriti snage sa ekipom Švajcarske istog dana od 17.00 sati.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".