Стрелац оба поготка на мечу био је нападач Тотенхема Ришарлисон који је срушио снове српске јавности о могућем подвигу против "кариока". 

Репрезентација Србије изгледала је стабилно и јако добро у првом полувремену, међутим у другом делу игре су је фудбалери Бразила потпуно надиграли. 

Популарне "кариоке" су одмах на почетку другог дела игре имале гол шансу након кикса Немање Гудеља, али голман Србије Вања Милинковић-Савић био је на висини задатка и сачувао је мрежу свог гола. 

У 62. минуту меча Ришарлисон је успео да пробије отпор "орлова" и постигне погодак за 1:0. Он се најбоље снашао након одбитка који је настао после одбране српског голмана и успео да погоди небрањену мрежу са свега пар метара.

Фото: Танјуг/АП

 

Исти играч је био стрелац и десетак минута касније и спектакуларним голом је ставио тачку на ову утакмицу. Фудбалер Тотенхема се нашао потпуно сам у казненом простору Србије и постигао је заиста ефектан погодак полумаказицама. 

Заслужено је проглашен за играча утакмице, а сада се огласио и на друштвеним мрежама где је поделио занимљив видео снимак из тренинг кампа. 

Фото: Танјуг/АП

 

Наиме, како се види на снимку насталом пре само неколико дана, Ришарлисон је на тренинзима увежбавао полумаказице којим је на крају и матирао голмана Србије Вању Милинковић-Савића.

- Вежба је вежба, а утакмица је утакмица - написао је популарни Риша цитирајући стихове песме. 

 

Фудбалери Србије наредну утакмицу играју у понедељак, 28. новембра, од 11.00 часова против селекције Камеруна, док ће Бразилци одмерити снаге са екипом Швајцарске истог дана од 17.00 сати.

 

Standings provided by Sofascore

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".