Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović povredio je primicač na sinoćnjem meču petog kola grupe H Lige šampiona protiv Benfike, prenose italijanski mediji.


"Tutosport" navodi da je srpski fudbaler u 70. minutu tražio zamenu da ne bi pogoršao povredu, prenosi Tanjug.

Italijanski mediji navode da će Vlahović po povratku u Torino biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima da bi se ustanovio stepen povrede.

Na društvenim mrežama pojavila se slika sa klupe koja zabrinjava. Naime, na njoj se vidi srpski golgeter koji je rukama prekrio lice i ne izgleda najbolje.

 

Ova povreda može da predstavlja ozbiljan problem i glavobolju za selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija jer je do početka Svetskog prvenstva u Kataru ostalo manje od mesec dana. 

Potencijalno ozbiljnija povreda Dušana Vlahovića značio bi ozbiljan minus za našu reprezentaciju koja u poslednje vreme igra odličan fudbal. 

Foto: M. Vukadinović

 

Podsetimo, Juventus je sinoć poražen 4:3, a srpski fudbaler je propustio nekoliko prilika za svoj tim.

Vlahović je učestvovao kod gola svog tima u 21. minutu, ali je UEFA ovaj pogodak kasnije pripisala njegovom saigraču Moise Kinu.


Juventus posle poraza od Benfike nema nikakve šanse da izbori nokaut fazu Lige šampiona, a u poslednjem kolu na svom terenu igra sa Pari Sen Žermenom i pokušaće da izbori Ligu Evrope.

Srpski fudbaler je ove sezone odigrao 15 mečeva za torinski klub, a sedam puta se upisao u listu strelaca.

 

BONUS VIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ NA SAJMU KNJIGA: Najbolji svetski teniser družio se sa posetiocima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".