Mančester junajted nedavno je suspendovao prvu zvezdu tima Kristijana Ronalda zbog neprofesionalnog ponašanja na utakmici 12. kola engleske Premijer lige protiv ekipe Totenhema koju je ekipa sa Old Traforda pobedila sa 2:0. 

Naime, Portugalac je tada odbio da uđe u igru i samovoljno je napustio stadion iako je utakmica još uvek bila u toku. 

Kako je saopštio klub, Ronaldo je udaljen iz ekipe, te nije bio u sastavu za naredni meč koji je ekipa odigrala protiv Čelsija. 

 

 

Nakon ove odluke kluba, oglasio se i slavni Portugalac, a više o tome možete pročitati na ovom linku

Strateg "đavola" Erik Ten Hag otkrio je na jednoj od konferencija za medije da ovo nije prvi put da se Ronaldo tako ponaša. 

- Ja sam menadžer Mančester junajteda i ja sam odgovoran za ponašanje svih i zato moramo da postavimo standarde, odredimo prave vrednosti i ponašamo se u okviru njih. Mi smo tim. Posle meča sa Rajom Valjekanom (na kom je Ronaldo odjurio u svlačionicu) rekao sam da je to nedopustivo, ali... To važi za sve, kada se desi drugi put prekršaj - moraju da dođu i posledice. I to smo sada uradili - istakao je holandski stručnjak.

Od pomenutog incidenta prošlo je tačno nedelju dana, a sada se pojavio snimak celog događaja. 

Kako se vidi na snimku, Ten Hag prilazi klupi za rezervne igrače i poziva Ronalda da uđe u igru, što Portugalac odbija i odmahuje prstom u njegovom pravcu.

 

BONUS VIDEO: PENAL KOJI JE RAZBESNEO PARTIZAN Crno-beli preko ovoga ne mogu da pređu

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".