Фудбалер Јувентуса и српски репрезентативац Душан Влаховић повредио је примицач на синоћњем мечу петог кола групе Х Лиге шампиона против Бенфике, преносе италијански медији.


"Тутоспорт" наводи да је српски фудбалер у 70. минуту тражио замену да не би погоршао повреду, преноси Танјуг.

Италијански медији наводе да ће Влаховић по повратку у Торино бити подвргнут детаљним лекарским прегледима да би се установио степен повреде.

На друштвеним мрежама појавила се слика са клупе која забрињава. Наиме, на њој се види српски голгетер који је рукама прекрио лице и не изгледа најбоље.

 

Ова повреда може да представља озбиљан проблем и главобољу за селектора репрезентације Србије Драгана Стојковића Пиксија јер је до почетка Светског првенства у Катару остало мање од месец дана. 

Потенцијално озбиљнија повреда Душана Влаховића значио би озбиљан минус за нашу репрезентацију која у последње време игра одличан фудбал. 

Фото: М. Вукадиновић

 

Подсетимо, Јувентус је синоћ поражен 4:3, а српски фудбалер је пропустио неколико прилика за свој тим.

Влаховић је учествовао код гола свог тима у 21. минуту, али је УЕФА овај погодак касније приписала његовом саиграчу Моисе Кину.


Јувентус после пораза од Бенфике нема никакве шансе да избори нокаут фазу Лиге шампиона, а у последњем колу на свом терену игра са Пари Сен Жерменом и покушаће да избори Лигу Европе.

Српски фудбалер је ове сезоне одиграо 15 мечева за торински клуб, а седам пута се уписао у листу стрелаца.

 

БОНУС ВИДЕО: НОВАК ЂОКОВИЋ НА САЈМУ КЊИГА: Најбољи светски тенисер дружио се са посетиоцима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".