Milica Pavlović je neko ko je već deset godina na estradi, aktivno se bavi muzikom i iz dana u dan sve više i više napreduje. 

Ostvarila je zapaženu ulogu u seriji "Pevačica", gde je pokazala i svoj neverovatan talenat za glumu.

NJen izgled oduvek je privlačio pažnju javnosti. Iako je deo muzičke scene, Milica je uspela da odoli trendu estetske hirurgije i da očuva prirodan izgled, pa samim tim pleni gde god da se pojavi.

Mnoge dame se pitaju kako je uspela da održi dobru formu i negovan izgled uprkos obavezama i brzom tempu života koji prati njenu profesiju.

Javne ličnosti često daju savete kako održati vitku liniju. Govore i o svojim dijetama kojima su godinama verne. Milica Pavlović je neko ko se trudi da uvek izgleda atraktivno i negovano. Otkrila je kako izgleda jedan njen dan kada je u pitanju ishrana i koliko pažnje poklanja vežbanju.

Foto: ATA images

 

- Ne mogu da kažem da postoji neka posebna dijeta koju primenjujem kada brzinski moram da izgubim nekoliko kilograma. Kod mene je više reč o konstantnom radu na sebi. Ja sam već godinama verna našoj poznatoj nutricionistkinji i sa zadovoljstvom se hranim po njenom jelovniku. S vremena na vreme pravim neka odstupanja, dozvoljavam sebi da prekršim “pravila”, ali nikada ne preteram. Dam sebi oduška nekoliko dana, pa se onda hranim zdravo i vodim računa o svom organizmu i telu… I tako u krug. Nije baš jednostavno i lako, ali naučila sam da su zdrave navike izuzetno važne i da će nas telo u poznijim godinama podsetiti kako smo se prema njemu ponašali u mladosti - objašnjava Milica za Nportal.


Nega lica i kose je za većinu žena primarna. Posao pevačice iziskuje svakodnevna snimanja i nastupe gde se dosta eksperimentiše i sa jednim i sa drugim. Milica se dotakla jedne bitne stvari koja joj pomaže da održi blistav ten i sjajnu kosu.

Foto: Petar Milošević

 

- Ono što je veoma važno, a to se odnosi na svaki segment našeg života, jeste odgovornost. Ako vi mene pitate da li ja imam neke posebne tretmane koje primenjujem i da li sam opsednuta svojim telom, izgledom, ja ću vam reći da nisam. Ali, zato imam naviku da pet minuta nakon što ustanem i pet minuta pre nego što legnem izdvojim da svoju kožu nahranim svim onim što joj je potrebno. Imam izvrsnu kozmetičarku čije savete slušam i primenjujem. I to je sve. Svela sam tu “filozofiju” na vrlo jednostavan nivo – odgovornost. Moja koža, kao i kosa, su zbog posla stalno izloženi raznim nepovoljnostima, ali eto uz savete profesionalaca i odgovornost prema sebi sve to može
da bude jednostavno i lako.


Na estradi već dugi niz godina vlada trend estetske hirurgije. Milica Pavlović je otkrila da li je nešto radila na sebi i šta misli o ovakvom, sve popularnijem, načinu ulepšavanja.

Foto: ATA images

 

- Nikada nisam bila protivnik estetske hirurgije, ali sam veliki protivnik zloupotrebljavanja iste. Neverovatno mi je da žene žele da liče jedna na drugu, da su sve iste. Da imaju iste usne, noseve, lica. Ne volim preterivanja i ne sviđa mi se kada neko želi da izbriše svoj identitet samo zarad trenda ili da liči na drugu osobu. Smatram da je divno što imamo mogućnost da neke svoje komplekse ili nedostatke rešimo na tako jednostavan način, ali ipak je najvažnije da u svemu tome ne izgubimo sebe. Ja nisam imala potrebe da svoj izgled korigujem na takav način, ali nisam protivnik i ako jednog dana bude bilo potrebe da nešto korigujem na svom licu, to ću svakako uraditi.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".