Učitelj Milice Pavlović iz osnovne škole otkrio je u jednoj emisiji kakav je bila đak kao i da je pogodio da će se pojaviti u poznatom takmičenju.

Foto:ATA images

 

- Milica je bila divno dete kao učenica, imala je sve petice od prvog do četvrtog razreda - ispričao je Nebojša Simonović učitelj Milice Pavlović i dodao:

- A kao osoba je bila izuzetno druželjubiva, komunikativna, vesela i nasmejana. Jednostavno, bila je idol svojim vršnjacima. Kada je Milica bila četvrti razred, spremao sam predstavu „Crvenkapa i tri praseta“, Milica je imala glavnu ulogu i primetio sam tada da ima afinitete i koristi svaki detalj na sceni. Kada je bila osmi razred, pratio sam rad svih đaka iz tog odeljenja, i u maju mesecu kada je muzilka škola sprovodila prijemni ispit ušao sam u njenu učionicu i pitao decu ko koju školu planira da upiše, našalio sam se, ali ispada da sam pogodio to što sam rekao, a rekao sam da neko dete može da upiše i muzičku školu i da je to mnogo lepa škola, a možda neko od njih postane i "Zvezda Granda". Tada sam pogledao u Milicu, bila je srećna i nasmejana - ispričao je učitelj.

Foto: ATA images

 

Prisetio se i jedne situacije kada je video da je pevačica tužna.

- Sećam se jednom kad sam pregledao domaće zadatke, ona mi je prišla umiljato, a ja sam primetio da je čudna. Video sam da je tužna. Rekla mi je "Učitelju, meni ovaj zadatak nije bio jasan", ja sam se samo nasmejao kako je ona to rekla. Odmah sam joj objasnio zadatak i nije više bila tužna - prisetio se anegdote njen učitelj, a potom i otkrio šta bi to pevačicu sada pitao:

- Pitao bih je najpre da li je zadovoljna svojim učiteljem i nastavnicima škole koje je pohađala, poželeo bih joj svu sreću ovog sveta, puno uspeha i zdravlja - rekao je Nebojša Simonović.

BONUS GALERIJA: Milica Pavlović u atraktivnom izdanju

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".