Milica Pavlović je nedavno rešila da napravi preokret u svom imidžu i promenila je boju kose. Rekla je „zbogom“ prepoznatljivoj crnoj i ofarbala se u plavo.


Dame se neretko na takve drastične rezove odlučuju u trenucima kada doživljavaju promene u životu. Pevačica kaže da taj potez nema veze sa njenim emotivnim statusom i da je odlučila da stane u red plavuša isključivo – zbog sebe.

Foto: Petar Milošević

 

- Nešto malo pre izlaska albuma “Posesivna” osetila sam veliku potrebu za promenom. Osetila sam da je neophodno da se desi nešto zbog čega ću i sebi biti potpuno drugačija, nova. U jednom momentu sam shvatila da imam želju da postanem plavuša. I ne mogu da kažem da je to bila baš laka odluka. Plašila sam se prvo kako ću se sebi svideti, ali i kako će me publika doživeti, da li će me prihvatiti kao plavušu. Ja sam od početka karijere brineta, nikada nisam bila neko ko se stalno transformiše, a ovo je ipak bila drastična promena. I moram da priznam da sam bila veoma zadovoljna kad sam sebe po prvi put ugledala kao plavušu. Znala sam da je to bilo ono što mi je potrebno – objašnjava Milica za "Nportal" i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Možda zvuči pomalo čudno, ali imam utisak da mi je ova boja kose donela velike promene, otvorila novu etapu u životu. Nekako sam i samu sebe naterala da se „restartujem“ i da na život gledam očima plavuše. I dopada mi se! Istina, ranije sam mogla lakše da prođem nezapaženo u gradu, dok sam sada mnogo uočljivija ljudima. Ali, i na to sam se navikla – objašnjava Milica.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".