Pevačica ne želi da priča o ciframa, ali potvrđuje da je pazarila novi stan koji je rešila da uredi tako da se za njega na prvi pogled može reći da je – pravi ženski.

Foto: Petar Milošević

 

Foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

 

- Nikada nisam licitirala o parama, niti sam se hvalila zaradom. Nisam vaspitana da se ponašam bahato. Istina je da sam posle mnogo godina karijere shvatila da je neophodno da pored pesama, spotova i nastupa, imam i svoj dom u Beogradu. Odlučila sam da kupim sebi stan kako bih imala i neku vrstu sigurnosti. Uredila sam ga u saradnji sa profesionalcima. To je jedan pravi ženski i ušuškan stan. Kad ne nastupam i imam slobodnog vremena, najviše volim da sedim na svojoj
terasi, da ispijam čaj i čitam knjigu – opisuje Pavlovićeva i osvrće se i na priče da u njenom komšiluku žive mnoge poznate ličnosti, između ostalih i Novak Đoković:

Foto: Profimedia

 

- Imam veliko poštovanje prema enormnom uspehu koji je postigao Novak i smatram da je on jedan od najboljih ambasadora naše zemlje i našeg naroda. Svi smo veoma ponosni na njega! Takođe, veoma poštujem kompletnu porodicu Đoković. Nedavno sam baš pevala na venčanju Novakovog brata Đorđa i moram da priznam da sam se i sama fenomanalno provela. Divna energija, divni ljudi.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".