Dugogodišnja prijateljica i kuma, Jovana Aleksić, progovorila je o svom prijateljstvu sa popularnom pevačicom:  

- Koncept naše srednje škole bio je takav da smo mi imali nastavu i časove bukvalno od ujutru do uveče i to je znalo da bude veoma naporno i svi smo jedva čekali petak da idemo kući, da odmaramo, da budemo sa porodicama. Kada bismo petkom završile nastavu nas dve krenemo iz škole, ona ide pravac na stanicu, ali ne kući nego za Beograd jer je njoj bilo izuzetno važno da napreduje, da u životu sreće najkvalitetnije ljude sa kojima bi radila i u to vreme je išla na privatne časove kod Aleksandre Radović.  

Foto: ATA images

 

Jovana je naglasila da za šesnaest godina prijateljstva, nije imala konflikte sa Milicom: 

- Posle punih šesnaest godina prijateljstva, sada i kumstva ja mogu da tvrdim da je ona čovek koji apsolutno nikada nema lošu nameru. Nas dve se za sve ove godine nismo posvađale. Bilo je razgovora svakavih, ali najbolje mi je to što kod nje aposlutno nikad ništa ne ide pod tepih. To se odmah kaže šta i kako, to se raščisti. Ona najviše ceni te čiste odnose, apsolutno je neko ko nikada ne zabada nož u leđa. Mislim da su to glavne stvari koje je ona dobila tim vaspitanjem od bake i deke - rekla je kuma Milice Pavlović.

Pevačica je pokazala talenat za muziku još kada je imala dve godine:

- Oduvek je volela da peva, od malih nogu je imala svoj stav i mišljenje. Nikada nije bila stidljiva, već opuštena i oduvek se razlikovala od druge dece. Milica je pevala na ulici, i to već sa 2,3 godine kada su joj njeni kupili mikrofon i držala nam je koncerte na ulici. NJen talenat se već tada video, obožavala je da igra i peva. Ona je uvek morala da bude glavna i uvek je ona vodila glavnu reč - dodala je Jovana Aleksić, dugogodišnja prijateljica Milice Pavlović.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Dragana Mirković u rodnom domu u Kasidolu devedesetih - zelenilo, ovce, Gagina devojačka soba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti". Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".