Atraktivna pevačica Milica Pavlović prošle godine je  uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom.

Par je viđen i u Beogradu i u Crnoj Gori, ali Milica nikada nije želela da potvrdi navode da su u romantičnoj vezi. Do sad!

 

 

Milica je gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je "održala bukvicu" Ani Nikolić, ispričala sve o Nikolasu.

-Ako neko bude poslao ovaj snimak Nikolasu ispašće mu telefon iz ruku, a evo i zašto. Uvek sam se trudila da u fokus stavljam rad i pesme, i iako sam mislila da neću reći - da, ja jesam bila u vezi sa Nikolasom, rekla je Milica. 

 

 

-Ne znam što sam to krila, kao da sam se zabavljala sa oženjenim ili sa serijskim ubicom. Bili smo zajedno godinu i po dana, on živi u Americi, igra vaterpolo, malo nas je usporila ta prepreka… ne možeš ni da putuješ korona je, a onda kad dođe vičem 'ej u crnoj gori ćemo se naći'. Paparacima se posrećilo kada su nas uhvatili, rekla je pevačica i opisala kako su se krili i viđali.

-Krijemo se, viđamo se u stanu, kad odemo na Kalemegdan ja stavljam kapuljaču... jadan dečko sa mnom! Nikolas je mlađi od mene 7,8 godina, on je vaspitan dečko, dobar dečko. Upoznala sam mu mamu i sestru i zvali su me svi kada mi se desilo ovo s bakom. Žao mi je, ali krili smo se jer smo se tek upoznavali. Vidimo primere javnih ličnosti koje eksponiraju veze kako se to upropasti. Zamisli dečko koji studira u inostranstvu i radi, da ja izađem i kažem ovo je moj dečko, zaključila je Milica.

BONUS VIDEO:

Anastasija u vrelom izdanju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".