Milica Pavlović konačno se oglasila posle skandala koji je nastao kada se pojavio demo snimak njenog hita "Provereno" u izvedbi Ane Nikolić.

Ana je na jednom nastupu na beogradskom splavu otpevala Milicinu pesmu "Provereno", ali u izmenjenoj verziji.

Pesmu "Provereno" je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, ali na je na kraju ipak odustala od kupovine pesme jer joj nije legla.

 

 

Pavlovićeva je sada odlučila da prekine medijsku tišinu i dotakla se ove stituacije i uputila Ani Nikolić žestoku poruku u emisiji "Amidži šou".

 -Iskrena da budem, ja ovo ne zaslužujem što se dešava. Da objasnim ljudima - ja sam izdala album sa 12 novih pesama, od tih 12 se prve izdvojilo 4 ili 5, danas sve. Na albumu sam radila 2 godine aktivno. Ja sam neko ko nema radno vreme samo u emisiji ili kad ode na koncert, ja sam 24 sata u poslu. Kada ne budem imala tu žar, neću se baviti time. Tri nedelje nakon što je Provereno postala hit, meni stižu poruke, snimci emisija gde je izašla demo vezija koju peva Ana Nikolić. Kada pevači idu po studijima probaju pesme i odlučuju. Ja sam prvo mislila da Ana nema veze s tim Mislila sam da je otpevala pesmu, ali nije htela da je uzme. I tad se pojavljuje demo verzija. Rekla sam desilo se, procurilo, nema veze, rekla je Milica i nastavila:

-Seronje se sažaljevaju, ne lavovi, znam ko sam, šta sam, ne može mi niko ništa, ali ovo nije lepo. Ovo IMA veze sa Anom. Na svim društvenim mrežama ta žena kači tu verziju. Najavljuje nastupe sa tom pesmom. Meni je tu pesmu prodao Dejan Kostić i ja imam ugovor. Ne bi bio problem da žena izvodi pesmu u izvornoj verziji, kakvu sam je ja napravila. Ne, nego posle 3 nedelje se setila da je i ona pevala i promoviše kao svoju, izjavila je pevačica.

 

 

-Ono što imam da kažem Ani je: SRAM JE BILO! Sram je bilo imena i karijere! Ovo je dno dna, nadam se da si podigla cenu nastupa, kaže Milica i odaje da je Anu do pre par nedelja poštovala i divila joj se, ali sad je razočarana.

-Sram bilo i sve moje kolege koje ćute. Hvala Jeleni Karleuši koja mi se javila i rekla da ovo nije videla za 30 godina karijere, zaključila je pevačica.

 Ovako je zvučala Ana Nikolić na nastupu:

 

 

BONUS VIDEO:

Novak Đoković i Milica Pavlović "luduju" na svadbi u Crnoj Gori

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".