Атрактивна певачица Милица Павловић прошле године је  усликана у друштву Николаса Савељића, сина фудбалера Нише Савељића, што је одмах свима био повод да га прогласе њеним дечком.

Пар је виђен и у Београду и у Црној Гори, али Милица никада није желела да потврди наводе да су у романтичној вези. До сад!

 

 

Милица је гостујући у емисији Огњена Амиџића, у којој је "одржала буквицу" Ани Николић, испричала све о Николасу.

-Ако неко буде послао овај снимак Николасу испашће му телефон из руку, а ево и зашто. Увек сам се трудила да у фокус стављам рад и песме, и иако сам мислила да нећу рећи - да, ја јесам била у вези са Николасом, рекла је Милица. 

 

 

-Не знам што сам то крила, као да сам се забављала са ожењеним или са серијским убицом. Били смо заједно годину и по дана, он живи у Америци, игра ватерполо, мало нас је успорила та препрека… не можеш ни да путујеш корона је, а онда кад дође вичем 'еј у црној гори ћемо се наћи'. Папарацима се посрећило када су нас ухватили, рекла је певачица и описала како су се крили и виђали.

-Кријемо се, виђамо се у стану, кад одемо на Калемегдан ја стављам капуљачу... јадан дечко са мном! Николас је млађи од мене 7,8 година, он је васпитан дечко, добар дечко. Упознала сам му маму и сестру и звали су ме сви када ми се десило ово с баком. Жао ми је, али крили смо се јер смо се тек упознавали. Видимо примере јавних личности које експонирају везе како се то упропасти. Замисли дечко који студира у иностранству и ради, да ја изађем и кажем ово је мој дечко, закључила је Милица.

БОНУС ВИДЕО:

Анастасија у врелом издању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".