Povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Foto: Petar Milošević

 

Karleuša je stala u Miličinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita "Provereno" objavila Ana, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

Foto: Aleksa Stanković

 

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma "Bankina".

Foto: ATA images

 

Kada se na jutjubu ukuca naziv numere, nije moguće naći spot koji su snimili Jelena i Aca koji je imao 32 miliona pregleda.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Lukasov menadžer Saša Mirković potvrdio je da su oni tražili da se pesma ukloni.

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na brendu Aca Lukas, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Važiće za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme, vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio - rekao je Mirković za "Kurir".

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".