Ranije smo je viđali kako vodi u bek-stejdžu Pinkove zvezde, Pinkove zvezdice,  a pružena joj je šansa da zameni trudnu Aleksandru Jeftanović u rijaliti programu “Farma”, ša su onda čelnici Pinka prepoznali njenu profesionalnost i sposobnost i poverili joj vođenje popularnog rijaliti prograla “Zadruga”, koju i danas vodi.

 

 

Dušica je nedavno na svom Instagram profilu okačila fotografiju iz detinjstva sa mamom, gde se vidi da je ona zapravo prirodna brineta, a ne plavuša, kao što je oduvek znamo.

Iako u narodu uživa titulu “omiljene rijaliti voditelje”, pre nekoliko godina dogodila joj se potresna situacija, koja je zabrinula mnoge njene fanove.

Naime, mediji su pre nekoliko godina preneli da je ispod automobila koji je tada vozio dečko voditelje podmetnuta eksplozivna naprava. Voditeljka je bila veoma potresena, jer je samo sat vremena kasnije trebalo da istim autom odveze decu u školu.

 

 

Voditeljka je i tada pokazala koliki je profesionalac, kada je s osmehom na licu najavila nove učesnike tadašnje sezone “Zadruge”, kao da joj se nije dogodila nemila situacija zbog koje je, kako su mediji prenosili, završila u zdravstvenoj ustanovi zbog stresne reakcije koju je doživela.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".