Pesmom "Zorja" je rekla da su teški dani prošli i da je sada zadovoljna sobom.

- Nisam zamišljala sebe, osećala sam se kao da sam bez puta, tako su se odvijali događaji u mom životu da se prijavom u "Zvezde Granda" Zorja sama oblikovala. Puno puta sam došla kući nezadovoljna i nesrećna, ne samo rezultatom mog rada ili situacijom koja je bila tog dana na ulici ili sceni, nisam shvatala šta je poenta. Radom na sebi došla sam do toga da zapravo pravu sreću već imam i da sam dobila sve što sam ikada želela. Imam porodicu zdravu, prijatelje, posao koji volim i radim, i lepo mi ide. Ti negativni momenti su prošlost - započela je Zorja, kojoj predaja nije bila opcija:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- Shvatila sam da imam jedan život i da treba da ga iskoristim najbolje što mogu, i da nije sve tako crno. Zahvaljujući mužu, kumu i porodici celoj, uspela sam da napravim da odustajanje ne bude opcija.

Pesma kojom se predstavila na Beoviziji priča jednu tešku i lepu priču, a posebnu poruku je poslala mami, stihom: "Ne brini mama, još danas, i nema više bola"

- Bol je upravo taj osećaj odustajanja i da ne može bolje, da ne vredim, ne znam kakve sve gluposti koje utuviš sam sebi u glavu kada nisi dobro. Mama uvek najviše brine i voli, to je prilično jedinstvena ljubav, želim njoj da kažem da nisam više loše, nego da sam dobro konačno jer mislim da njoj ništa nije bilo teže nego da vidi mene u depresivnom stanju. "Još danas" znači: "Još danas sviram na ulici, neće mi više biti hladno, neću se više plašiti, radiću svoj posao na način koji zaista želim.“ Više značenja ima i trebalo je to spakovati u jednu rečenicu, nije bilo lako - istakla je Zorja, koja nije imala u planu da se prijavi u takmičenje "Zvezde Granda".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- To je bio iznenadan potez. Želela sam da se prijavim za neki talent šou, ali početkom pandemije nije bilo takvih formata, već samo "Zvezde Granda“. Nisam imala šta da izgubim, taj potez, koji mi deluje potpuno nelogično, je pravi, ispostavilo se da je najbolji - poručila je pevačica.

Na sceni na Košutnjaku je od prvog trenutka odavala utisak profesionalca, sigurna u sebe, trudila se da svaki put iznenadi i publiku i žiri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- To apsolutno može da se nauči, ja sam naučila, nisam došla nespremna. Ne samo što sam sama vežbala i uzimala časove, već sam na ulici shvatila šta znači raditi nastup. Svako pojavljivanje je moralo biti nastup. Kažu da ne može bez iks faktora i da ga imam, pretpostavljam da je balans između ta dva - rekla je Zorja, koja neće odustati od Beovizije.

(Blic)