Glumica Mirka Vasiljević i partnerka fudbalera Vujadina Savića, uključila se u jednoj emisiji i otkrila kako se snalazi kao mama četvoro dece.

- To što ste sad rekle ja često zaboravim. Zaboravim da sam se porodila, pa kada upadnem u žutu minutu i osetim se preumorno, sednem i razmislim kako da pomognem sebi da drugi ne bi trpeli moju nervozu, pa kažem sebi: 'Čekaj čoveče, prošlo je tek četiri meseca, daj sebi vremena' - rekla je glumica.

Foto: N. Fifić

 

Mirka je otkrila i da je Kipar u znaku proslave Dana zaljubljenih i da je "malopre, dok je bila u nedeljnoj nabavci", sebi kupila buket cveća.

- Ja sam kupila cveće - i ako ga dobijem i ako ga ne dobijem, neka stoji na stolu - rekla je glumica.

Mirka je sa Vujadninom i njihovo četvoro dece bila u Srbiji za praznike, kako bi, između ostalog, članovi porodice upoznali njihovu ćerku koju su dobili u oktobru prošle godine.

Foto: Instagram printskrin/savicvujadin

 

- Bila sam u Srbiji kako bi se naši najmiliji upoznali sa bebom, kako bih stigla da se vidim sa dragim ljudima, ali to je bilo poprilično ograničeno, jer su bili praznici, nažalost, bilo je bolesnih i zaraženih - rekla je Mirka i dodala:


- Prvi par dana smo uspeli sa nekim i da se vidimo, a posle toga, zbog silne papirologije ulaska u drugu zemlju, putovanja smo bili zatvoreni.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".