Poznata glumica Kalina Kovačević jedna je od najdarovitijih umetnica današnjice, a tokom jednog medijskog istupanja objasnila je kako balansira između profesionalnog i privatnog života.

- Kada imam obaveze, tu je baka servis uvek - istakla je dramska umetnica s osmehom, misleći tog trenutka na svoju majku LJiljanu Blagojević.

- Drugačije je sada. Drugačije funkcionišu stvari. Postoje veliki kastinzi i kastinzi gde idu već afirmisani glumci gde reditelj ne može da se odluči između dve, tri glumice. I da, tada uvek idem, jer tako stvari funkicinišu. Ali na ove velike kastinge naravno da ne. Kada se dokažete i imate iza sebe karijeru kakvu ja imam to zaista nije potrebno.

Kalina je svojevremeno istakla da ne razume uvreženo mišljenje da žene koje imaju decu moraju biti u braku.

 

 

- Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku —  rekla je glumica i dodala da ona živi sama sa naslednicama.

- Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice - istakla je ona tada u emisiji “Šok tok” i nastavila: 

- Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.

 


 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".