Зверка је недавно претучен, а виновници овог злочина и даље нису познати. Ипак, Кристијан је у једном тренутку Лепомиру Бакићу послао фотографије претученог Зверке уз коментар "И овај је мислио да је у ријалитију још". Ово је Зверка прокоментарисао овако: 

- Не могу да дам адекватан одговор на туђе глупе поступке, јер нисмо на истом нивоу интелигенције. Тако да не разумем њега да шаље моје слике некој особи коју не познајем. Вероватно је послао слику ако је он био задужен за мој тадашњи изглед, па сам им био предмет подсмеха. Свака част јунацима и чекићарима који се баве мојим фотографијама!

На питање, да ли се осећаш угрожено због Кристијановог последњег гостовања у емисији на Јутјуб каналу "Балкан ИНФО" где те је спомињао - Зверка је одговорио:

- Да,свако би се осећао угрожено, нисам ја недодирљив, али страх сам одавно изгубио...

Стеван Јеремић, брат покојног Душана Јеремића, жестоког момка и боксера, јавно се у поменутој емисији извинио Кристијану, а Зверка је о томе изнео мишљење:

- Мислим да је срамно што прво прозива заједно са буразером покојним, па се онда ко с*са извињава,ако већ једеш г**на, једи их до краја па макар последице биле кобне. Ја бар тако на то гледам...

Такође смо га питали и о сукобу у који није укључен: На чијој си страни у сукобу између Кристијана Голубовића и Александра Чабаркапе? Ко је од њих у праву?

Фото: Јутјуб принтскрин/BALKAN INFO - Zvanični kanal

 

- Ко год је био у затвору зна да су те приче што је Чабаркапа спомињао чиста глупост и неистине. Иако нисам у добрим односима са Кристијаном, никада не бих могао да подржим лаж и празне приче! Тако да ту не бих могао да станем на страну Чабаркапе јер лик прича будалаштине за малу децу - рекао је Зверка за Нпортал и додао да је чуо од многих момака који су били у затвору са Кристијаном и Чабаркапом, посведочили да га је Кристијан претукао.

Које је твоје мишљење о томе што се многи бивши робијаши "прозивају" преко друштвених мрежа?

- Искрено, мало ми је смешно што је дошло такво време, али све се данас ради преко друштвених мрежа, па и претње и препуцавања. Да ли када се почини кривично дело, на пример, пребијеш неког, или га стрпаш у гепек... Да ли прикриваш доказе или остављаш трагове да си то урадио? Јавне претње су чист доказ! О чему даље да причам?!Самим тим себе трпаш у затвор а не знам ко би то сам себи урадио...
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".