- Ја се, наравно, поносим својом мајком, али колико је лепо у неку руку, толико и није. Неки људи не разумеју да ја не желим да будем она, желим да градим своје лично име и дам свој печат свему томе. Ово је неки жанр музике који ја приватно волим, па сам зато кренула тим путем. Она јесте наша највећа звезда, али не желим да јурим за њеним успехом. Волим ово што радим и трудим се да дам целу себе - признаје певачица, па открива да ли ће снимити песму са Цецом:

- То не! Не желим да испадне да ја желим нешто да урадим преко ње, без обзира што је она моја мајка. Никада нисам имала дуете, баш из тог разлога, хтела сам сама да правим свој пут у овом послу - рекла је у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

Како је млада певачица недавно постала тетка малом Жељку, она је открила како се осећа у тој улози и какав однос има са својим братом, Вељком.

Фото: АТА имагес

 

- Све му је интересантно! Он је дефинитивно најлепша ствар која нам се десила. Била је ово година славља, све је била у размаку недељу дана, али увек је лепо када постоји леп тренутак и повод за славље - прича Анастасија, па наставља:

- Вељков и мој однос је супер, као и увек. Иако је он старији од мене, истина је оно што кажу да жене брже сазревају од мушкараца. Наравно, он се сада доста уозбиљио због породице, али ми смо увек блики блиски и тако ће остати - каже Ражнатовићева, па се одмах осврнула и на свој однос са његовом супругом, Богданом:

Фото: АТА имагес

 

- Сећам се да су писали да смо Богдана и ја у свађи, али то није истина. Ја сам Вељка упознала са Богданом, њихов однос је заиста диван, као и мој и њен. Много је волим, тако да ставила бих тачку на те гласине да смо нас две у затегнутим односима, то заиста није тако - искрена је Анастасија.

Анастасија каже да, поред стандардних жеља, у Новој години ће пожелети само једно.

- Због целе ове ситуацији око короне, желела бих свима да пожелим да буду психички јаки, да буду здрави и да се, наравно, вакцинишу. Желим да се што пре решимо ове болести и да коначно радимо и крећемо се онако како желимо - открива певачица.

Фото: Н. Скендерија

 

Она је признала и да није љубитељ поклона за празнике и важне датуме, већ воли да изненади вољену особу када она то пожели.

- Немам ту неку традицију са својим ближњима да купујем поклоне само на ове празничне датуме, које друштво налаже. Купујем и добијам поклоне када осетим потребу за тим, као и они, када виде да се мени нешто допада и обрнуто. То примењујем и са својим партнером, не придајемо важност таквим датумима, ни годишњицама. Тако да увек када видим да се њему нешто допада, или он мени, купимо поклон једно другоме, што је свакако чешће него када су годишњице и остале ствари у питању - каже Ражнатовићева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".