Zverka je nedavno pretučen, a vinovnici ovog zločina i dalje nisu poznati. Ipak, Kristijan je u jednom trenutku Lepomiru Bakiću poslao fotografije pretučenog Zverke uz komentar "I ovaj je mislio da je u rijalitiju još". Ovo je Zverka prokomentarisao ovako: 

- Ne mogu da dam adekvatan odgovor na tuđe glupe postupke, jer nismo na istom nivou inteligencije. Tako da ne razumem njega da šalje moje slike nekoj osobi koju ne poznajem. Verovatno je poslao sliku ako je on bio zadužen za moj tadašnji izgled, pa sam im bio predmet podsmeha. Svaka čast junacima i čekićarima koji se bave mojim fotografijama!

Na pitanje, da li se osećaš ugroženo zbog Kristijanovog poslednjeg gostovanja u emisiji na Jutjub kanalu "Balkan INFO" gde te je spominjao - Zverka je odgovorio:

- Da,svako bi se osećao ugroženo, nisam ja nedodirljiv, ali strah sam odavno izgubio...

Stevan Jeremić, brat pokojnog Dušana Jeremića, žestokog momka i boksera, javno se u pomenutoj emisiji izvinio Kristijanu, a Zverka je o tome izneo mišljenje:

- Mislim da je sramno što prvo proziva zajedno sa burazerom pokojnim, pa se onda ko s*sa izvinjava,ako već jedeš g**na, jedi ih do kraja pa makar posledice bile kobne. Ja bar tako na to gledam...

Takođe smo ga pitali i o sukobu u koji nije uključen: Na čijoj si strani u sukobu između Kristijana Golubovića i Aleksandra Čabarkape? Ko je od njih u pravu?

Foto: Jutjub printskrin/BALKAN INFO - Zvanični kanal

 

- Ko god je bio u zatvoru zna da su te priče što je Čabarkapa spominjao čista glupost i neistine. Iako nisam u dobrim odnosima sa Kristijanom, nikada ne bih mogao da podržim laž i prazne priče! Tako da tu ne bih mogao da stanem na stranu Čabarkape jer lik priča budalaštine za malu decu - rekao je Zverka za Nportal i dodao da je čuo od mnogih momaka koji su bili u zatvoru sa Kristijanom i Čabarkapom, posvedočili da ga je Kristijan pretukao.

Koje je tvoje mišljenje o tome što se mnogi bivši robijaši "prozivaju" preko društvenih mreža?

- Iskreno, malo mi je smešno što je došlo takvo vreme, ali sve se danas radi preko društvenih mreža, pa i pretnje i prepucavanja. Da li kada se počini krivično delo, na primer, prebiješ nekog, ili ga strpaš u gepek... Da li prikrivaš dokaze ili ostavljaš tragove da si to uradio? Javne pretnje su čist dokaz! O čemu dalje da pričam?!Samim tim sebe trpaš u zatvor a ne znam ko bi to sam sebi uradio...
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".