ОВАН

Најбоље би било да већи део новог посла завршите током преподневних часова. Тада су вам аспекти повољнији. Питате се из ког разлога је ваша вољена особа променила понашање према вама. Проблеми са зубима. Занемарили сте их!

БИК

Задовољство расте у складу са зарадом. Срећни сте, јер се виде резултати вашег труда. Максимално сте активни на друштвеном плану и самим тим имате прилике за бројна занимљива познанства, флерт и авантуре. Осетљив нервни систем.

Фото: Депозитфото

 

БЛИЗАНЦИ

Повољан дан за сарадњу са иностранством. Будите довољно отворени у комуникацији са сарадницима. Имаћете низ занимљивих дешавања и прилику за то да упознате занимљиву особу која ће вас привући. Проверите ниво холестерола.

РАК

Најбоље би било да данас никоме не позајмљујете новац и да се држите по страни. Избегавајте улазак у било какву расправу. Морате да научите да контролишете своје страхове. Немате поверења ни према коме. Смањите унос алкохола.

ЛАВ

Потрудите се да направите што бољу организацију. Ако сте у улози надређеног могућ је још један стресан дан. Током поподневних и вечерњих часова можете да очекујете излив нежности и пажње од стране партнера. Осетљиви бубрези.

Фото: Профимедиа

 

ДЕВИЦА

Оштро осуђујете све оне који нису довољно посвећени послу. Немојте ипак бити престроги. Нова љубав још није на видику, па се слободни припадници знака досађују. Пад имунитета, поведите рачуна о уносу витамина, као и минерала.

ВАГА

Указаће вам се фактор среће у неким околностима. Нема потребе да сумњате у своје способности. Имате добар осећај и много очекујете од особе са којом сте скоро ушли у мотивну везу. Немојте ништа пожуривати. Имате много енергије.

ШКОРПИЈА

Генерално бисте требали да се уздржите од важних потеза данас. Одложите све одлуке за наредне дане. Иако се трудите да делујете смирено у контакту са вољеном особом, то вам не полази за руком. Болови у стомаку. Обавите прегледе.

Фото: Профимедиа

 

СТРЕЛАЦ

Могуће је да постоји на вашем послу нека особа која се заштитнички поставља према вама. Сазнајте о коме је реч! Задовољни сте ситуацијом на емотивном плану и немате потребу да било шта мењате. Добар дан за боравак у природи.

ЈАРАЦ

Важно је да себи направите листу приоритета и да се према томе организујете. Пратите планове дословце. Лако се упуштате у необавезну авантуру која вероватно никуда не води. Некад је боље зауставити се на време. Проблеми са грлом.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Можете лако стећи сасвим погрешну слику о некој особи. Немојте допустити да било ко утиче на ваше одлуке. Имате потребу да се дистанцирате од вољене особе јер вас њена љубомора гуши. Проблеми због кашља. Обавите прегледе.

РИБЕ

Најбоље би било да се не ослањате на друге превише. Већи део посла који имате обавите сами. Прија вам тренутни партнер и време са њим, али немате довољно енергије да се у ту нову причу удубљујете превише. Мучи вас несаница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".