Ево коме су припале та ласкава и не баш ласкава титула:

Најбоље оцењене супруге Зодијака: 

Водолија: Прво место иде жени Водолији. Она уме бити толико сјајна супруга да се чини нестварна. Супруга Водолија - готово митска жена, хероина мушких снова: заувек лепа, позитивна и драга. Она ће увек живети задовољно и срећно поред свог супруга.

Никада неће живети с њим сам из погрешних разлога. Ако се забављате са женом Водолијом и нисте је до сад оженили, ви вероватно не знате да ценити праве ствари.

Фото: Депозитфото

 

 

Ован: Жена Ован је асоцијација за тврдоглаву жену, али само људи који су са њом у браку знају да поред себе имају право благо.

Да, она уме бити тврдоглава, али та њена "мана" се не истиче у мору осталих особина које је чине сјајном супругом. Она ће увек тежити да буде лепа, да изгледа добро. У исто време ће се савршено бринути о кући, породици, мужу, деци... И да, имаће времена за све.

Таква је жена Ован.

Најлошије оцењене као супруге су следеће даме Зодијака:

Шкорпија - Невероватно атрактивна, очаравајуће интелигентна и лепа млада дама, али најлошије оцењена међу супругама Зодијака. Брак са Шкорпијом ће бити сјајан док траје љубав и заљубљеност.

Али, колико то траје? Када се страсти почну стишавати Шкорпија би могла отићи да куца на друга врата тражећи још, јер она живи од страсти и узбуђења. То је њена омиљена храна.

Фото: Депозитфото

 

 

Риба - Слично Шкорпији. Врло лепа и пријатна жена која једноставно оде када јој није све по вољи.

Колико је осетљива, толико може бити и хладнокрвна. Некако иде из крајности у крајност по том питању. Веома је лоша у балансирању. Колико год се трудиле да буду сјајне супруге нешто друго (или неко други) им лако одврати пажњу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".