Прва је навела да ју је Нот силовао у свом стану у Лос Анђелесу, након што је отишла да му врати књигу коју јој је позајмио када су се срели на базену зграде, након чега је морала у болницу на ушивање. Друга је рекла да је била на састанку са Нотом у Њујорку, када ју је позвао у свој стан, где ју је, наводно, напао.  Све се дешавало након што је Нот 2001. почео да се забавља са Таром Вилсон, којом се оженио 2012. и са којом има два сина, а сада се огласила и трећа жртва.

Фото: Профимедиа

 

- Моји контакти са тим женама 2004. и 2015. били су споразумни - навео је Крис Нот у писаној изјави.

- Оптужбе против мене које су изнеле особе које сам упознао пре више година, чак и деценија су дефинитивно лажне. Те су приче могле бити пре 30 година, или пре 30 дана, не увек значи не, то је граница коју нисам прешао.

Фото: Профимедиа

 

Из полиције Лос Анђелеса су саопштили да тренутно не воде истрагу против глумца због тврдњи за силовање и злостављање. Поједине новине подгрејале су и причу из 1995, када је некадашња манекенка Беверли Џонсон оптужила бившег дечка Нота да ју је тукао, претио јој смрћу и заклео се да ће убити њеног пса. Она је тада тражила од суда да глумцу забрани да јој прилази, али никаква кривична пријава није била подигнута против Нота.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".