Бивша девојка Банета Трифуновића својевремено се свега одрекла како би била у вези са глумцем. Напустила је каријеру и породицу, али глумцу то није било довољно.

Некадашње препознатљиво лице босанке телевизије, конкретно БИХ Пинка, Аида Алиловић, бивша девојка Банета Труфиновића је, и ту информацију мало ко не зна, ипак оно што је мало познато је да се атрактивна водитељка својевремено због глумца одрекла пређашњег живота, преселила се за Београд, а онда је уследио болан крах везе од ког се тешко опоравила.


Пар је био у вези неколико година и могли су бити виђени на бројним јавним догађајима широм престонице, као и на Банетовим премијерама у Атељеју 212, које је његова матична кућа. Деловали су овек складно и веома заљубљено, тако да нико није пчекивао такао нагли прекид те везе.



Наиме, Аида Алиловић, која је данас удата за сноубордера Недељка Јокановића и са њим ћерку Риму, београдског драмског уметника упознала је током филмског фестивала у Сарајеву, а већ крајем 2005. године због њега се преселила у српску престоницу. Пар је убрзо отпочео заједнички живот а током пет година везе планирао је и венчање. Музика, љубав према ноћном проводу, глуми, фудбалском клубу Црвена звезда спајали су емотивне партнере, о чијем односу се често, без много повода ружно спекулисало. Једно време писало се да су прекинули романсу, што су они својим појављивањем у јавности демантовали, међутим свега неколико месеци касније спекулације су се обистиниле. Глумац је, наиме, одлучио да даље настави сам, што је водитељки веома тешко пало. Месецима од разлаза није могла да се опорави, све док није упознала данашњег супруга.

 

Растанак од Банета није, међутим, најгора ствар која се Аиди догодила. Свега два месеца од рођења ћерке Риме, сахранила је мајку, три месеца касније преживела је још једну породичу трауму. Водитељка је то назвала емотивним ролекостером.


- Крајем јула 2016. године постала сам мама. Тачно два месеца касније била сам на сахрани мојој мами. Три месеца после отац ме се одрекао. У том емотивном ролеркостеру схватила сам да су радост и бол истог интензитета, а да од нас зависи за шта ћемо се одлучити – казала је.

 

Аида је данас срећно удата, мајка је преслатке девојчице и веома ангажована пословна жена, између осталог власница сопственог, врло успешног, модног бренда.


Бане је већ неколико година у вези са доста млађом хрватском колегиницом - Тиханом Лазовић, са којом има веома леп и складан однос.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".