Једна од њих иступила је у јавност са тврдњама да ју је Крис Нот силовао 2004. године када је имала само 22, а глумац 49. Ове оптужбе детаљно су описане у новом извештају "Тхе Холлywоод Репортер", који је објављен у четвртак.

Фото: Профимедиа

 

 

Две жене, које се не познају, обратиле су се полицији одвојено, а оно што је посебно привукло пажњу је то што су се њихова сведочења догодила у размаку од неколико месеци. Наводне жртве, које користе псеудониме Зои и Лили, рекле су да их је емитовање наставка култне серије "Секс и град" додатно узнемирило и вратило у трагичан период.

Међутим, због ових оптужби, сада се у центар пажње вратило и сведочење из 1995. године Нотове бивше партнерке, манекенке Беверли Џонсон која је изјавила, што је и остало у судским документима да јој је глумац претио да ће је унаказити и убити, као и да ју је тукао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Чланак, који је објављен у "Тхе Натионал Еqуирер" сада се појавио на чувеном Инстаграм профилу "Диет Прада", након што су звезду серије "Секс и града" две жене оптужиле за силовање.

Према чланку, Џонсон, која сада има 69 година, тврди да ју је Нот, с којим је излазила између 1990. и 1995. тукао током њихове везе, као и да јој је претио смрћу и звао је "до 25 пута дневно".

Такође је претио да ц́е је унаказити, па чак и "заклео се да ће јој убити пса".

Новине су тада објавиле да је Беверли рекла пријатељу:

- Никада у животу нисам била тако уплашена. Просто не могу да верујем да би се неко ко је некада био тако нежан и сладак могао претворити у овог побеснелог дивљег човека - изјавила је манекенка.

Крис Нот је негирао оптужбе које је манекенка изнела против њега. Против њега никада није поднета кривична пријава.

Фото: Профимедиа

 

 

Жене које данас оптужују Нота тврде да је имао с*кс са њима испред огледала, без њиховог пристанка.

Први напад се догодио 2004. године, док се други догодио 2015. године, три године након што се Нот оженио својом супругом Таром Вилсон, са којом има двоје деце.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".