Миљана је тада Золи донела 500 евра што се њему није ни мало допало јер је очекивао неколико хиљада евра.

- Миљана је лудо заљубљена у Золу и спремна је све да уради за њега. Када ју је летос позвао да дође код његовог друга у Добој, одмах је потрчала. Рекао јој је да понесе паре јер су му биле хитно потребне за коцку! Код себе је имала само 500 евра и то му је и дала - прича за Информер добро обавештен извор и додаје да је Зола полудео јер је очекивао неколико хиљада евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Викао је на њу: "Што си дошла са тако мало лове?! Шта да радим са том цицом?!“ Узео јој је тај новац, другу је вратио дуг од 100 евра, а остало је прокоцкао! Наш саговорник додаје да је Чолић био толико бесан на Кулићеву да ју је данима малтретирао. Кад је схватио да је понела само 500 евра, терао ју је да спава у подруму! Она се свађала с њим због тога, али није хтео да чује да је пусти у кућу. Кљукао ју је неким лековима да би је смирио - рекао је извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Вратила му кредит. Док је Миљана била омамљена у подруму, Зола је уживао пуним плућима. Он је за то време одлазио да спава у кућу, излазио је, банчио... Коцкао се... Миљана га уопште није занимала! По цео дан је седела у подруму, пушила цигарету за цигаретом и покушавала да га добије на телефон. Тек после три дана пустио ју је из подрума, а она се одмах вратила у Ниш. -

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Миљана не крије да је прошлог лета потрошила сав новац на бившег дечка и још се задужила.

- Зола ме је опељешио! Вратила сам његов кредит од 20.000 евра, дугове за коцку и дрогу, а током лета, док смо били у Добоју, стално ме је притискао да му дам још новца. Звала сам маму да ми пошаље паре, али она није хтела јер ми је дала довољно новца кад сам пошла! Због тога сам се зајмила на све стране. Још имам дугове због њега! - рекла је Нишлијка.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".