Откуд ти у Београду? Чудно да ниси на некој егзотичној дестинацији?

- Идем у јануару, најпре да прославим Нову годину, па ћу онда мало да се сунчам.

У последње време ниси присутна у јавности.

- Мало сам се смирила, дистанцирала, прија ми да се одморим. Али то је у мом случају затишје пред буру. Прија ми да ме нема неко време. Све ми је постало досадно, људи, коментари. Не бих волела да се повучем, и да желим, не бих могла. Али тренутно уживам у празничној идили, стиже Нова година, Божић, после ћемо да правимо скандале (смех).

Прича се да мењаш живот из корена и да желиш да будеш дама, а не ријалити звезда...

- Дистанцирала сам се од ријалити живота. Не припадам ја тамо. Није то за мене. Више ме нећете гледати у том пројекту.

Маја те не вади из уста у "Задрузи"?

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал/Амиџи шоу

 

 

- Да. Покушавам да уђем у њену главу и схватим шта се тамо дешава. Као да сам јој идол. На неки начин ме готиви, а у медијима све најгоре. Мрзи ме што не може да буде ја, а опет ме и воли.

Кажу да те копира од главе до пете, али твоји партнери су богаташи, а она јури ријалити играче које још и издржава.

- Тачно тако, ту је омашила (смех). Ту се не поклапамо. Покушава она, што се тиче облачења, али не може да буде Ана јер свако је особа за себе.

Је ли Сораја Вучелић твој узор?

- Она ми је најбоља пријатељица. Њу баш волим и биће ми најбоља пријатељица цео живот. Не сећам се да сам неког копирала јер сам увек волела само себе.

Остајеш ли при томе да и даље волиш Давида Драгојевића?

- Дечко ми ништа није лоше урадио. Остао ми је у лепом сећању, али га не волим као мушкарца.

Ти си такође имала дечка који је био у ријалитију, па мафијаше, а сада си с добростојећим бизнисменом којег кријеш од јавности.

- Мој дечко је добар и лепо ми је са њим јер уживам. Не бих ништа мењала. Кликнули смо на прву. Упознали смо се пре девет месеци. Не жели да буде у јавности, није из те приче иако бих одмах открила његов идентитет. Од њега сам добила БМW 4, пажљив је јако, културан и фин.

 

Како успеваш да уловиш богаташе?

- То је ствар тренутка. Такви мушкарци никада не би били у вези с, рецимо, Мајом. Она нема понашање. Њу не бих упознала ни с пријатељима, а камоли с неким добростојећим мушкарцима. Замислите да изађемо, да ми се баца по ресторану. Да сам мушко, било би ме блам да ми она буде девојка.

Како се добијају станови и кола?

- То је све до особе, ако је нека озбиљна веза, што да не. Ако желиш нешто озбиљно а тим дечком, скроз је океј да ти купи стан.

Да ли би садашњем дечку родила дете?

- Да. Ако би се то сада десило, не бих се бунила. Само је неколико година старији од мене. Тај дечко живи овде у Београду, јако ми прија. Први пут да су ми се све коцкице поклопиле. Волим га и лепо ми је.

Када чујеш да си спонзоруша и проститутка, како реагујеш?

- Огуглала сам на те коментаре. Све то долази од особа које су незадовољне својим животом. Битно ми је да сам ја срећна.

Плашиш ли се да ти дечко не тражи да му вратиш све што ти је купио ако дође до раскида?

- Ма какви. Замисли када бих морала да вратим све те поклоне. То се не враћа.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".