- Победа највећа је то што сам победила порок. Ја сам поносна, постала сам мисионар, просто таква сам, ето. И поносна сам на то, и моја докторка, укућани, пријатељи, а то је, ретко ко то успе, у било ком пороку - рекла је Максимовићева и открила колико је борба трајала.

- Негде око осам месеци, кад си дисциплинован, а ја сам дисциплинована и све је прошло у реду. Ја сам само хтела да радим, да то прође уз рад. Ништа ја то установе, ја то ништа, да се ја нешто поливам. Ја све знам да ја имам проблем, само ми треба мала помоћ. И тако је и било. Врло брзо сам се ја изборила и ево 30 година сам ја свој на своме, на суво - рекла је Даница у емисији "Све у свему" на ТВ Прва.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам била спортиста, и онда уђеш у позориште и сви то конзумирају. Не можеш да прођеш, за мене је то било погубно. Људи смо и порочни смо, само треба мало да се пређе црта. Е сад, кад си на ивици провалије, онда се освестиш.

Водитељка Марија Килибарда питала је глумицу колико је оштра била та ивица провалије, на шта је она као из топа одговорила:

Фото: Архив Новости

 

- Била је литра и по водке дневно. Ха, ха, како си ме погледала (смех). Озбиљно, са оркестром улазим у Ступицу, у Клуб књижевника. Људи пију на мој рачун, узела ја хонорар из банке и хоћу да се проведемо, али онда дођеш до ивице провалије, и онда схватиш да мораш да станеш. Имаш јак карактер - објаснила је Даница и додала:

- И мораш да имаш неког уз себе, неког најискренијег пријатеља, који ће да ти каже стоп, ово не може више овако. То је јако важно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".