- Имате оних извођача и уметника, који воли стејџ. Ево, рецимо, Павароти. Али да проговориш реч с њим, да узмеш секунд интервјуа с њим... Нема шансе. А било је и неких мутих уметника који су желели да се промовише на сваки начин. Ја нисам такав, ја сам мало више везан за музику, признајем - прича певач у емисији "Премијера", па додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам решавао ствари у медијима, ниједна лаж није доживела демант од мене, јер је лаж намењена да "загризе", како се оно каже - каже Хари, који открива да не зна одакле му инспирација за све љубавне песме по којима је познат.

О свом приватном животу не воли да говори, јер га је, како каже, музика учинила јавном особом, којој се максимално посветио, али је негде на средини пута своје каријере схватио колико је недостајао својој породици.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да сам веома мало дао, из разлога што су мој посао, време, путовања која су веома дуга, тражили пуно пажње. Било шта да радиш, а посвећен си свом послу, природно је да ће сви остали, на неки начин, тебе мање имати. Тако да сам стварно због своје каријере запоставио своје, што је и логично, али нисам се покајао, јер није то била траума, већ сам схватио да је то мој живот, моја судбина - искрен је певач, па истиче да свој живот дугује свом оцу.

- Истина је, због њега не бих постојао. У та нека доба, 60. година, у сарајевском породилишту је била језива зима, ја сам јануарско дете. Мењали су грејање, не знам да ли је био квар, али је температура у собама где су биле бебе била испод нуле, баш минус! Мој тата је направио финту, донео је мами банане и наранџе, мене ставио у кесу и угрејао ме - смеје се Хари Мата Хари.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".