Ауторка и водитељка "Магазина ин" Сања Маринковић у новом издању ваше омиљене емисије угостила је др Милана Цолића, певачицу Николину Ковач, певача Слобу Радановића, ТВ водитеља Дарка Танасијевића, глумицу Еву Рас и бившу победницу "Задруге" Иву Гргурић.


Како је њен изглед увек актуелна тема, Ива Гргурић се дотакла својих естетских промена, што је Еву Рас посебно заинтересовало.

- Ја као овако старија жена бих Иву питала да ли има силиконске груди, да ли је продуживала ноге, сад се све променило - занимало је Еву, а Гргурићева се насмејала.

- Па добро, не могу сад да кажем да сам свашта радила, ја сам одувек била лепа, само сам нешто дорадила. У томе нешто лоше ако је са неком мером, сложио би се са мном доктор Цолић, а ја мислим да сам све урадила са неком мером. Ако ћемо ићи у детаљу, скоро сам смањила нос, то је центар лица, па сам свесна да је то доста променило мој изглед, али опет је урађено са мером. Поставила бих питање доктору Цолићу, да ли је то заиста тако, занима ме ваш коментар - каже победница "Задруге 3".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW

 

- То је потпуно тако! Људи кад причају, гледају се у очи, а не у нос. Када на нечијем лицу приметите нос, значи да нешто није у реду - запажа Милан.

- Ја сам приметила да изледаш лепо, али нисам била свесна шта си све радила - каже Сања Маринковић.

- Извадила сам хијалурон из уста. Знаш како, гледала сам неке старије снимке из "Задруге", хтела сам да видим шта би требало да променим на себи - наводи Ива, па признаје да је мушкарци ипак не гледају у очи када разговарају са њом.

- Не... У шта би гледали? Крену према ногу, па на горе, засутаве се на грудима, па тек онда дођу до лица - открива Гргурићева у емисији "Магазин Ин".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".