Наиме, како "Ало" преноси, према речима добро упућеног извора, старлета је већ извесно време у вези са моћним хрватским бизнисменом који воли да шврља са стране, па уз то што је ожењен, на све начине покушава да освоји Сандру.

- Ива је већ месецима у вези са једним моћником из Хрватске. Он је врло имућан бизнисмен који испуњава све њене хирове и пружа јој живот на високој нози какав она воли. Будући да се Гргурићева након Задруге 4 преселила у Београд, сваки пут када треба да се види са дечком, он из Хрватске пошаље приватан авион по њу. Купује јој скупоцене поклоне, води је на разна луксузна места и обасипа пажњом - објаснио је на самом почетку наш извор, и открио да би њихов однос био идиличан да Ивин дечко, уз то што је ожењен, није слаб на познате цице.

- Због лагодног живота Ива је зажмурила на то што је он ожењен и што има двоје деце. Он од ње није крио да је у браку, али су проблеми у њиховој вези настали када је бивша задругарка открила да ни њој дечко није веран. Проблем је настао када му се допала Сандра Африка. Он је најпре почео да се распитује за певачицу преко заједничких познаника. Ива је то сазнала, али на почетку није придавала значај целој ситуацији јер је мислила да је у питању само тренутни хир њеног неверног дечка. Међутим, време је пролазило, а његово интересовање је постало све веће због чега се Ива наоштрила и одлучила да узме ствари у своје руке - испричао је саговорник за "Ало".

Међутим, Сандра  нимало није марила за удварање Ивиног дечка, али Гргурићева то није могла да схвати. Беснела је од љубоморе сваки пут када би њен дечко отишао на Африкин наступ и по сваку цену је желела да се освети певачици. Зарекла се да ће јој кад-тад преотети момка, иако Сандри не пада на памет да буде са хрватским бизнисменом - закључио је извор.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".