Осим тога, Книнџа истиче да је ово песма уз коју се многи веселе, а нико не зна позадину приче која је веома тужна.

- 250.000 људи је прешло преко Раче. И, да бих направио хит покојном Бори Дрљачи, направио сам нешто што је масовно и толико људи је прешло преко те Раче, сви су је запамтили. Кад сам направио песму, постала је хит. Сви певају уз ту песму и веселе се, а ја сам направио најтужнију песму - испричао је певач у емисији "Под сјајем звезда".

Баја Мали Книнџа има богату каријеру, а успео је и да оснује велику породицу. У браку са супругом Дијаном добио је шесторо деце, којима се поноси.

- Променио сам се када сам стекао велику породицу, имам шесторо деце. Ја сматрам себе мађионичарем. Само вртићи и трошкови преко 1.300 евра месечно. И ето, опет нигде нисам закаснио. Мало више се сада бавим са млађима. Они имају сада две, три године. Пре нисам имао времена много за децу, поготово за ове старије. Најстарија Смиљана има 24 године - рекао је он и додао:

- Сви су талентовани, само ја то не потенцирам. Љиљана је у спорту, тенисерка. Смиљана је при медицини, а Ненад учи саобраћај, као и ја што сам. Никад нисам волео школу, али ето, нисам могао ни да верујем да је мој син уписао исто што и ја. Анђела је исто добра, она ради продукцију. Биће одлична. то ми је најмлађа ћерка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".