Водитељка Душица Јаковљевић огласила се на свом Инстаграму поделила потресну поруку коју је упутила преминулој колегиници Бојани Јанковић.

У објави на свом Инстаграм профилу Душица је уз Бојанину фотографију написала опроштајну поруку.

 

 

Сада је на њене објаве реаговала и Бојанина сестра близнакња, Ивана Шкорић.

Ивана је, уз емотикон срца, написала две снажне речи: "Волим (о) те."

Фото.Принтскин/Инстаграм/dusicajakovljevic

 

 

- Петак... Брате, нисам овако замишљала то виђање у петак... Знала сам да ћемо плакати тог једног петка, али од смеха, а не од туге... Јер је са тобом, најлепша дамо Београда, само тако могло да буде. Да боли стомак, али не и душа, а душа се од тог 19. априла кида свима нама којима си била део живота чак и када... а то је најтеже прихватити, нисмо били ту када смо можда и не знајући, морали... Али то си исто ти, као и све добре и насмејане душе носила бол са шљокицама. И сада, као да те чујем да кажеш: "Ајде, бре, шта плачете, па сви ћемо једног дана горе, чекам вас, нисам отишла, само морам да мотрим на све вас одозго"... али то није морао да буде тај дан... Превише си била лепа, чиста и добра за овај сурови свет, али си била последња од које сам икада мислила да ћу морати да се опростим на овај начин, написала је, па наставила:

- И да знаш, стално цитирам у шали оно што си у шали говорила, да ћеш једном рећи... извините на изразу, "к* драги гледаоци", и да ћеш тако завршити емисију... И као да си нам свима баш то сада, онако насмејаних очију, рекла... Рефлекторе си угасила, камере су се обојиле у црно, а тона нема. Путуј с анђелима, намигни нам понекад онако тим небеско плавим очима, а знам да је рајски врт добио најлепшу, најпаметнију и најбољу. Али превише... превише рано да бисмо то икада могли да прихватимо..., написала је Душица на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: