Водитељка Бојана Јанковић испраћена је на вечни починак уз песму групе Цолдплеј, "Вива ла вида" на Новом гробљу у Београду.

На сахрани су се окупили Бојанини најближи, породица, пријатељи, а сцена која слама срце јесте порука коју је њена ћерка оставила на венцу. 

Фото: З. Јовановић

 

 

Бојанина старија ћерка донела је венац са последњом поруком која тера сузе на очи.

Принцезо, путуј са анђелима… Волимо те заувек, гласила је порука на венцу, који је био уписан на розе траки. 

Фото: Новости

 

 

Један од најемотивнијих тренутака свакако је био говор бившег супруга Огњена Јанковића.

- Била си једна једина и непоновљива. Најбољи ортак, омиљена на послу. Била је дивна брижна. Ти знаш све знаш ко нас је и колико звао да подели са намс неку анегдоту са тобом. Хвала ти на безброј тренутака и среће који на крају и чине твој живот. Обозавали си музику и да играш. Учиш нас да победимо страх због пролазности. Ми се висе не бојимо ничега, спремни смо за све сто нам следи. Знам да ти је драго што нас гледас и слушаш овде све заједно. Бојана, Боко, Бокси свако је имао омиљени надимак за тебе. Многи су те звали љубаби, секо, тетка. Колико цес нам фалити ти то најбоље знас, нека те господ драги загрли. Волимо те заувек - рекао је бивши муз Бојане Јанковић.

Фото: С.К.

 

 

По завршетку опела тужна поворка је кренула како даље на гробље како би се сви присутни опростили од Бојане Јанковић.

Син њене сестре Иване Николић носио је крст, док је Бојанина ћерка носила слику. Како су деца била ван себе, сви су с времена на време прилазили да питају како су, па су им успут додавали воду како би издржали све на ногама. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: