Даница и Лазар Ристовски прошле године су објавили да су на свој брак ставили тачку, а после развода, глумац је дао шансу новој љубави. Ушао је у везу са 39 година млађом глумицом Аницом Лазић.  

Према тврдњама домаћех медија, Ристовски је решио да у новом пројекту ангажује садашњу девојку и бившу супругу. 

Њих две ће се, наводно, наћи у новој серији "Крунска 11", чије се снимање ових дана приводи крају, али не у истом кадру и не у истој сезони.

- Лазар је после развода остао у коректним односима са Даницом, а како је она врсна глумица, не жели да меша приватне и пословне односе. Зато ју је ангажовао у новом пројекту, али како у свему има утицај и њихов син Петар, онда је Даница била логичан избор. Она ће играти у првој сезони, док ће Аница, садашња његова девојка, играти у другој сезони. Оне неће делити кадар, али ће свакако бити део овог пројекта чије се емитовање очекује од јесени - каже извор упућен у целу причу. С друге стране, у пројекту ће играти и Лазарева снајка Теодора, која ће делити кадар са Аницом.

- Њих две снимају заједно и фино се слажу. Нису баш приватно присне, али су заједно у појединим сценама, где су са њима Миодраг Радоњић, Ива Штрљић и Зоран Цвијановић. Теодора игра Цвијановићеву снајку - наглашава извор.

Фото: Игор Маринковић

 

Прича се базира на теми короне. На почетку корона кризе, људи још нису свесни шта их чека, али су били уплашени. Сви планови се заустављају, долази до потпуно другачијег заплета. 

(Блиц Супер ТВ)

БОНУС ВИДЕО: