Danica i Lazar Ristovski prošle godine su objavili da su na svoj brak stavili tačku, a posle razvoda, glumac je dao šansu novoj ljubavi. Ušao je u vezu sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić.  

Prema tvrdnjama domaćeh medija, Ristovski je rešio da u novom projektu angažuje sadašnju devojku i bivšu suprugu. 

NJih dve će se, navodno, naći u novoj seriji "Krunska 11", čije se snimanje ovih dana privodi kraju, ali ne u istom kadru i ne u istoj sezoni.

- Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

- NJih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku - naglašava izvor.

Foto: Igor Marinković

 

Priča se bazira na temi korone. Na početku korona krize, ljudi još nisu svesni šta ih čeka, ali su bili uplašeni. Svi planovi se zaustavljaju, dolazi do potpuno drugačijeg zapleta. 

(Blic Super TV)

BONUS VIDEO: