Чувени глумац Михаило Миша Јанкетић имао је брак за пример са Свјетланом Кнежевић, својом колегиницом, а њих двоје били су идеал љубави и породице. Пар се венчао 1972. године, а трајао је до смрти глумца у мају 2019. године.

Фото: Н. Фифић

 

Њих двоје су током брака добили четворо деце. Док су Марко и Милица успешни глумци, Ива се бави балетом, што је љубав коју је усвојила од мајке, а најстарији њихов син Радомир живи далеко од света уметности.

Он има 48 година и, како пише на његовим друштвеним мрежама, живи у Томашеву, у Црној Гори, одакле редовно качи фотографије. Радомир је у последње време активан на друштвеним мрежама, а на његовом Фејсбуку наводи се да је аутор дигиталног садржаја. 

 

 

Радомир је заљубљеник у моторе, аутомобиле, а једном приликом је баш због тога уплашио Србију. Он је пре неколико година доживео саобраћајну несрећу о којој су писали медији, а необично је што је он на свом Инстаграму ранијих година делио фотографије смрсканих аутомобила, где је себе назвао чак и "господарем саобраћајних несрећа".

- Не желим ни да покушам да будем духовит, али сам после превртања возио низ провалију на крову, људи који су ме извлачили нису ни слутили да сам жив, кажу имао си среће у несрећи по стоти пут, ја бих за почетак бар једну срећу у срећи  -  написао је тада Радомир.

Он је у лепим односима са својом породицом, а недавно је објавио породичну слику из времена када су сви били на окупу, док је повод био рођендан његовог оца 24. маја.

 

 

Миша је, иначе, увек с поносом причао о њему, као и о осталој деци:

- Од нас шесторо у кући једино најстарији син није глумац, нити је то икада желео да буде јер има фантастично сигурно занимање, он је полицајац - рекао је једном Миша.

Његова мајка Свјетлана, која проводи лето на црногорском приморју, недавно је објавила фотографију са Радомиром, уз реч која довољно говори: "Мајкин".