Пре супруге Сузане Јовановић, са којом је годинама у складном браку, имао је неколико љубавних веза, а са једном девојком чекао је и дете.

Једном приликом Саша је открио да му је пророчица Ванга предвидела да ће изгубити дете, као и да се неће оженити наредних шест година иако има девојку.

- У том моменту моја изабраница била је у четвртом месецу трудноће. Питам ја Вангу: "Па како се Ванга нећу оженити када ми је девојка трудна", а она ми одговара: "Од те девојке нема ништа, нити ће се то дете родити". Петог јануара следеће године нас двоје смо раскинули. Не могу да кажем о коме се ради, али све се одиграло онако како је пророчица казала. Догодило се и то да сам се по њеном пророчанству тек у 48. години оженио Сузаном и крај ње пронашао мир - признао је некадашњи сувласник и директор "Гранд продукције", на којег су баба Вангине речи озбиљно утицале.

Фото: АТА имагес

 

- Како су године пролазиле, све што је рекла почело је да се обистињује. Све више сам схватао значај онога што ми је рекла. Деведесет одсто ствари је погодила, а будући да остаје оних десет одсто за сумњу, морам да признам да се надам да се оно за време смрти преварила - казао је кроз смех Поповић, коме је Ванга рекла да ће умрети у 86. години.

БОНУС ВИДЕО: