Поп звезда Северина данас слави 52. рођендан. Своју каријеру започела је сад већ давне 1990. године, а од тад је избацила низ хитова и више од 10 албума. Певачица је најавила да ће вечерас имати прославу свог дана, а открила је и да је болесна.

Севе је у петак била на прослави рођендана Карле Каић, а објавила је селфи и открила да има бактерију стрептококу. 'Стрептокока и ја', написала је па додала:

- Синоћ смо славили рођендан наше драге пријатељице и најзгодније модне иконе. Било је кратко јер сам стрептокока, али смо уживали као што ћемо и сутра - написала је у опису објаве.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Како је сазнао Стори, Северина болује већ неколико дана, а због стрептокока је протекле недеље отказала неке од договорених наступа. Изгледа да се певачица сада доста боље осећа, када се појавила на пријатељичином слављу и најавила своје.

Прве су 2017. године позивале грађане да се укључе у кампању спашавања Агрокора, чији је власник био отац њихове пријатељице Иве Тодорић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Хеј лепотице, моје пријатељице...како је добро имати добре, лепе, паметне и успешне пријатељице, жене и мајке, виле и краљице.И једини осећај који остаје након наших дружења је срећа. Непроцењиво - написала је Северина раније уз фотку на којој позира с пријатељицама, међу којима с Каић и Ивом Радић.

Карла је стилиста, а раније је била власница једне модне трговине у центру Загреба. Кума модне оазе била је Ива Балент, али та фирма више не ради.

БОНУС ВИДЕО: