- Увек се сетим тате који је гледао из дана у дан. Нажалост, изгубила сам га 2008. године, тако да није стигао да ме види како је водим. То ме највише боли. Жао ми је што нисам била у прилици да му кажем: "Тата, немој се нервирати кад такмичар нешто не зна, тамо у студију је све другачије, осећај да те снимају доноси огроман притисак - казала је Кристина недавно за "Стори".

Истиче да јој на послу није све мед и млеко.

- Верујте, ничији живот није потпуно "скоцкан". Можда делујем мирно и стабилно, али сви имамо осцилације на дневном нивоу. Немогуће је радити овај посао, а не осећати одређени стрес - рекла је она потом, па открила да најбоље функционише када ради под притиском:

Фото: АТА имагес

 

- Моје најближе колеге кажу да не умем да живим без стреса и да чим настане мирно време на послу, почнем да се досађујем. Они, чак, тврде да сам зависна од адреналина и стреса, али ја бих пре рекла да сам зависна од решавања проблема.

Колико је предана свом послу, као и колико га професионално обавља, доказ је и то да је само неколико дана након незгоде које је имала на зимовању, са поломљене обе руке, водила "Песму за Евровизију".

Фото: АТА имагес

 

- Имала сам озбиљне повреде руку, али то нисам схватила трагично. Рекох да стрес врло добро подносим, а имам и висок праг толеранције на бол. Свима је било страшно, а ја сам "Песму за Евровизију" радила са шипком у руци. Првих пет дана после операције сам лежала и све време се себи чудила како издржавам толико мировање. Драгана Косјерина ми је тада много помогла. Долазила је код мене, да ми не би дала да радим, што би могло да доведе до померања те шипке у руци - истакла водитељка, истичући да је колегиници бескрајно захвална због помоћи.

Раденковићева је недавно напунила 43 године, а како каже, осећа се боље него икада.

Фото: АТА имагес

 

- Уопште се не осећам у складу са том бројком. Некада станем и помислим: "Боже, ја сам сада она велика жена", а кад ми се неко обрати са: "Госпођо", мало се штрецнем. Док сам била мала људе у тим годинама сам сматрала старијим, а још увек имам енергије као у најлепшим тридесетим (смех) - закључила је Кристина.

БОНУС ВИДЕО: