Ша покушава да је држи под контролом и има изливе љубоморе, што још више Миону удаљава од њега. Често се свађају, а Ша доживљава нервне нападе и помрачења. Сузе и вриска су честа појава код Ненада, па то брине његове родитеље.

- Родитељи се баш нервирају. Често не могу да гледају "Елиту" јер када виде како Ша има нападе није им добро. Под стресом су и онда се неривирају. Ипак су они старији људи. Није им пријатно да гледају свог сина како често плаче и није срећан - почиње извор па додаје:

- Најсрећнији би били када би се удаљи од Мионе. Он због ње пропада, а затворени простор му очигледно не прија. Када је напољу другачији је. Родитељи само моле Бога да сачува живце и енергију. Није им лако што им се син кида због љубави. Очигледно никако да нађе праву или он да се промени. Једва чекају да изађе и да озбиљно попричају са њим. Чак размишљају да му ангажују психотарапеута када напусти ријалити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Његови пријатељи су такође забринути.

- Што пре мора да се сабере, најпре тамо, а онда и када изађе. Ово је изгубило сваки смисао. Мора да води рачуна о свом здрављу. Човек се превише кида - каже његова пријатељица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: