Познато је да она има велике осцилације у понашању и расположењу, и да се често мири и свађа са људима, али и да нема проблем да крши основна правила живота у ријалитију.

Она је данас поново привукла пажњу једним својим потезом, који је строго забрањен. Како Кулићева тренутно борави у кући Одабраних, она је поред целог дворишта и пушионице одлучила да цигарету запали у тоалету, а више пута је наглашаено да није дозвољено да се то ради и да постоји место које је направљено да би такмичари могли да одморе уз цигарету, кад не желе да бораве у дворишту.

Да ли ће због овога бити новчано кажњена остаје да видимо и сачекамо званичну одлуку телевизије Пинк, која се поводом овог потеза још увек није оглашавала.

Фото: АТА имагес

 

Иначе недавно су се покренуле спекулације да је Милајна трудна, а поводом тога недавно се огласила и њена мајка Марија Кулић, која је остала затечена чим је видела да Миљана показује тест за трудноћу.

- Мора да води рачуна шта ради и како ради. Најлакше је родити дете. Потребно је много одрицања да се дете изведе на прави пут. Колико знам сваке сезоне је тамо, када ће она да чува децу? Ја сам болесна, и мој супруг. Без обзира на године, мени је здравље нарушено и не бих могла поред Жељка да чувам још једно дете. Зна ваљда до чега доводе незаштићени односи. Питам се само ко ће јој чувати то дете - закључила је Марија за "Блиц".

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: