Ша је прошле ноћи открио све о односу са Мионом Јовановић. Кроз разговор са водитељем проговорио је о одласку на чувено Рајско острво. Он и даље не може да се помири са тим да је воља народа да Миону виде на Рајском острву са бившим дечком Станиславом Крофаком, а потом се дотакао и породице.

- Какав ти се осећај јавља када помислиш на Рајско оствро? - упитао је Дарко.

- Одвратно, волим га само када бих ја отишао са Мионом. Мени је њен одлазак са Станиславом болестан, распарују нас - рекао је Ша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Можеш ли ти имати неки мир, хармонију, спокој? - упитао је Дарко.

- Могу, али када изађем одавде. Мене сви саветују, али видео бих њих у мојој кожи. Скапирао сам да ме гледаоци не воле, да сам омражен, имам ту неку перцепцију да ме 89 посто људи не воли и шта да радим, навикао сам - рекао је Ша.

- Неки Мионини одговори су те запали дословно? - упитао је Дарко.

- Није ми јасно шта прича, изгледа да је таква да мора да буде у праву и да она докаже да л' себи да ли људима. Он може да каже волео сам те или нисам, да каже да је волео она би рекла да је волео - рекао је Ша.

- Родитељи нису подржали твоју и Мионину везу? - упитао је Дарко.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Очекивано је како њени родитељи гледају тако и моји. Нико од њих није учесник да зна како проводимо дане, ја се питам за све у свом животу, они су ту да прихвате, ако не прихвате нема шта. Не могу неке ствари овде јасно да се виде - рекао је Ша, изненађен оним што га је упитао Дарко, јер те информације није имао као потврђене, већ на нивоу спекулације.

- Како је дошло до твог рата са Миљаном? - упитао је Дарко.

- Не знам, она је таква каква се пробуди тог јутра. Она није нормална, дунуло јој је да смо ми та нека тема и њој је трип места и пласмани.

- Како коментаришеш номинацију Милене Качавенде? - упитао је Дарко.

- Она од старта има исто мишљење, тако да оно нема шта. Ја њој не могу да замерим јер њих две имају тај неки рат од самог старта, Снежа која нам се увлачи од почетка ријалитија мења причу - рекао је Ша.

БОНУС ВИДЕО: