Након сукоба са Миљаном Кулић, Ненад Мацановић Бебица и Теодора Делић покушали су да побегну из Елите.

Обишли су цело имање, а на крају су одлучили да побегну кроз прозор у дворишту. Обезбеђење их је све време јурило по имању. Теодора и Бебицу су на крају одлучили да остану у Елити, те су се вратили у кревет. 

Претходно је у емисији "Претрес недеље" дошло до сукоба са Миљаном.

- Шта се издешавало између тебе и Бебице? - упитао је водитељ.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

- Ми смо се посвађали због Немање, након тога њему није било добро, а уједно ни мени није било океј. Након разговора када је он мени рекао да неће да ми пребацује Немању, да је установио да мене не интересује Немања, схватио је да је то била глупост. Рекао је да то више неће да ради. Видео је да нисам ни гледала нити ме интересује дечко, мени је тад било занимљиво, сад није. Што се тиче Миљане, за мене то није била игра. Ја сам видела у њој да она уме да буде одан пријатељ, мене она увек насмејавала - рекла је Теодора.

- Како можеш да кажеш да ти је она пријатељ, када си ова три дана човека понижавала пријатељством са Миљаном? - упитао је Иван Маринковић.

- Сматрам да треба да се излечи из неких односа, када је дошла у ситуацију да ће она да се освети, ја сам схватила да она на неки начин не поштује мене, ако хоће да има рат са Бебицом. Тако да, не знам који закључак да изведем - рекла је Теодора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Њу Немања није интересовао уопште, то што се тиче загрљаја и свега, то је не знам већ шта. Испоставило се да ме никад није ништа слагала, требао сам више њој да верујем. Причали смо једном, друго, треће вече. Да се не волимо, не би били заједно. Мени није било добро, видео сам и њу, знао сам кад ме гледа да јој није свеједно. Веровао сам више другима него њој. Мени није било јасно њено дружење са Миљаном, али не знам што је то радила - рекао је Бебица.

- Шта измишља овај, човече. Мени је рекао да с њом купује мир и да зна Теодора зашто то ради - рекао је Иван.

- Пре раскида смо се Теодора и ја дружиле, оно што је мени она причала, од мене то никада нећете да чујете. Ја нисам дру*ара и цинкара, ја имам потребу да се осветим скраћеном, породица ми се вређала на најстрашнији начин. Не верујем ником ништа, ја сам је питала да ли је причала да сам лудача. Са мном се лопта не спушта. Освета се служи док је хладна, још месец ипо дана треба да остане. Ја могу да радим шта год хоћу - рекла је Миљана.

- Ја немам проблем нек ради она шта хоће. Она мене да испровоцира не може - рекао је Бебица.

 
- Ја сам рекла да сам се смејала са њом, да ми је било добро. Ако она не жели комуникацију, не морамо да имамо - рекла је Теодора.

- Ја и Теодора се не бисмо свађале да није Бебице - рекла је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: