Ријалити ветерани Лепи Мића и Јована Томић Матора су рекордери по времену које су провели у ријалитијима

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Био сам у десет ријалитија! Улазио сам због зараде, новац ме мотивише. Тамо сам радио за месечну плату, која није мала, и све паре сам давао жени! Она схвата да је то мој посао. Мени стварно није падао тешко ријалити. Здравији сам и оштроумнији од свих који су се до сада нашли у "Задрузи". Психички сам јак, никад нисам имао кризе и умем да играм игру - рекао је Лепи Мића.

- Ушао сам први пут у ријалити "Фарма" 2013. и веома добро сам се снашао. У старту сам им показао зубе и поставио их на своје место. Последњих шест година имање у Шимановцима постало је моја друга кућа - испричао је певач и додао да му ништа није фалило у ријалитију:

- У кући смо имали све, понашали су се према нама као да смо цареви. За мене је ријалити врхунска забава која би нас напољу много коштала.

Матора, с друге стране, узела је право богатство. Ријалити каријеру започела је 2015. у "Паровима", где ју је публика гледала две сезоне. Онда је 2017. постала учесница "Задруге" и у свакој је била од почетка до краја.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Ријалити је постао мој посао! То је каријера од које може одлично да се живи, посебно ако се поштују правила. За шест сезона "Задруге" зарадила сам више од пола милиона евра, и то кад се одузму казне - похвалила се Томићева и открила у шта је улагала тај новац:

- Имам кафић, а једно време сам држала и ресторан. Остатак је отишао на "рибе" и уживање. Између сезона сам напољу била по два месеца. Расипала сам се парама као луда. Трошила сам 8.000 евра недељно по клубовима и ресторанима. Чак 60.000 евра сам бацила на изласке! Цео један стан.

(Информер)