Водитеља је на једној ромској свадби гађала флашом, а њеног колегу певача Ацу Лукаса су терали да по десет пута пева једну исту песму. Такође, једна њена колегиница је инстистирала да спава са бубњарем због тога што је имао велики нос, па је мислила да има богато искуство. После се разочарала. 

- Ма те свадбе су много тешке. Сећам се одемо да радимо они напну Лукаса терају га да 10 пута пева "Песма од бола" то је језиво, ја то нисам могла да допустим. - искрена је била па наставила да се присећа анегдота:

 

- Јао, слушај ово. Један наш бубњар имао је велики нос. И сад једна моја колегиница кад га је видела, запела да оде с њим у хотел па то ти је. И ми онда схватимо да она због његовог носа мислила да има велики понос, знаш те приче као мали човек велики понос, велики нос велики понос, али то није истина у шта се уверила и та моја колегиница која га је одвела у собу и завршила посао. Сећам се следећа свирка а она прилази бубњару хвата га за нос и каже "Варааалицее" (смех). - говорила је Дара у поткасту "Востакацт".

Фото: Петар Милошевић

 

БОНУС ВИДЕО: